Liberty Cars Valkenburg

UW AUTO VERKOPEN?

Liberty Cars Valkenburg

Verkoopadvies en Consignatieverkoop

Verkoop van uw oldtimer, youngtimer, cult- of supercar? Wij adviseren, vermarkten en zetten ons maximaal in om uw auto, tegen de opbrengst naar uw wens, te verkopen.

Voor het in de verkoop zetten van een auto voor een consignatieverkoop rekenen wij € 250,- opstartkosten.
Deze opstartkosten zijn opgebouwd uit de volgende componenten:

  • Het berekenen van de verkoopprijs;

  • Het reinigen en poetsen van de auto;

  • Een uitgebreide fotoreportage van de auto;

  • Het opstellen van de advertentie;

Advertentiekosten voor het doorplaatsen van de auto op diverse autowebsites voor drie maanden bedragen € 59,50 (Doorgaans is drie tot zes maanden- uitlopend tot een jaar, de gemiddelde tijd om de auto te verkopen).

Indien de auto binnen drie maanden niet verkocht is, zal het adverteren in overleg verlengd worden en eveneens tegen kostprijs ad € 59,50 per maand worden doorbelast. Voo stallingkosten rekenen wij € 140,-  per maand.

No cure no pay! Tijdens het verkoopproces dragen wij zorg voor alle communicatie met de koper, handelen wij de verkoop volledig af en dragen wij zorg over de financiele afwikkeling. Achteraf berekenen wij aan u een vooraf vastgestelde verkoopcommissie. Wordt de auto om welke reden dan ook niet verkocht, dan berekenen wij geen verkoopcommissie.

Privacy Voorkeuren

Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

Analytics